Skip to main content

Tuin, wat te doen

Advies en service zijn bij ons bedrijf vanzelfsprekend. Bij aanschaf van planten krijgt u vaak al vanzelf allerlei tips over planten en verzorging, en uw vragen worden uiteraard beantwoord.
Als extra service is op deze pagina's een tuingids opgenomen, om thuis rustig te kunnen nalezen als het bij uw bezoek aan ons teveel was om in één keer te onthouden.

Voor vragen waarop u op deze site geen antwoord vindt!

Iedere tuin heeft zijn eigen kansen en mogelijkheden maar roept ook vragen op waarop een algemeen advies geen antwoord geeft.
Probeer eerst met verschillende zoektermen via de google meer informatie te vinden, andere tuinbezitters zijn wellicht tegen dezelfde problemen aangelopen en hebben misschien een passende oplossing gevonden.
Lukt het u niet via deze weg een goede tip te vinden, dan kunt u altijd een e-mail naar ons sturen en het probleem voorleggen.
Een foto bijvoegen kan vaak veel bijdragen om ons een beeld te geven van het probleem. Zet in de mail ook een telefoonnummer waarop u te bereiken bent, soms is het gewoon handiger om door een gesprekje sneller te overleggen.