Tuin en plant

Advies en service is bij ons bedrijf vanzelfsprekend. Bij aanschaf van planten krijgt u vaak al vanzelf allerlei tips over planten en verzorging, en uw vragen worden uiteraard beantwoord.
Als extra service is op deze pagina's een tuingids opgenomen, om thuis rustig te kunnen nalezen als het bij uw bezoek aan ons teveel was om in één keer te onthouden.

Tuinontwerp

cornus kousa in volle bloei
Hoe bedenk je zo iets

Tuinaanleg

plantenbakken opmaken
Er komt nogal wat bij kijken

Plant instructie

planten van bomen en struiken
Zorg voor een goede start

Tuinonderhoud

tuinonderhoud pergolatuin
Zorg dat het leuk blijft

Snoeien

Snoeien van bomen en heesters
Zo moeilijk is het echt niet

Bodem

de gezonde bodem
Een goede grond red zichzelf

Voor vragen waarop u hier geen antwoord vindt!

Iedere tuin heeft zijn eigen kansen en mogelijkheden maar roept ook vragen op waarop een algemeen advies geen antwoord geeft.
Probeer eerst met verschillende zoektermen via de google meer informatie te vinden, andere tuinbezitters zijn wellicht tegen dezelfde problemen aangelopen en hebben misschien een passende oplossing gevonden.
Lukt het u niet via deze weg een goede tip te vinden, dan kunt u altijd een e-mail naar ons sturen en het probleem voorleggen.
Een foto bijvoegen kan vaak veel bijdragen om ons een beeld te geven van het probleem. Zet in de mail ook een telefoonnummer waarop u te bereiken bent, soms is het gewoon handiger om door een gesprekje sneller te overleggen.
Bosma boomkwekerij-groencentrum
Parksterreed 12
9233 LS Boelenslaan
Tel. 0512-341925
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.