Skip to main content

Pinkstermaandag zijn wij gesloten

Handelskwekerij

Voor de profesionele gebruiker van groen verzorgen wij het bij elkaar zoeken van complete beplantingslijsten.

Heeft u een beplantingslijst van een project of moet u een offerte verzorgen, dan maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgaaf van de beplanting.

Tijdsbesparing

Veel bedrijven in de groenvoorziening zoals; hoveniers, gemeenten en werkvoorzieningsschappen willen niet hun tijd besteden aan het bijeen zoeken van planten van allemaal verschillende kwekers uit het hele land.
Dit werk nemen wij graag van u over. Wekelijks kopen wij in het seizoen door het hele land planten in zodat een vlotte levering mogelijk is.

Afhaal service

Door het grote aanwezige sortiment kunt u voor kleinere projecten op ieder moment planten uit zoeken en gelijk mee nemen om uw klant snel te bedienen.
Onze medewerkers helpen u om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen zodat u weinig tijd kwijt bent, en de klant tevreden houdt.

Prijslijst

Van ons uitgebreide sortiment hebben wij een prijslijst op deze site gepubliceerd. Hiermee kunt u voor het maken van een offerte snel een prijs bepalen voor uw projecten.
Hoewel de catalogus online zo goed mogelijk wordt bijgehouden lukt dit in het seizoen niet altijd helemaal. Voor een exacte prijsopgaaf kunt u altijd uw plantenlijst aan ons doormailen waar u dan een offerte op maat voor krijgt.